**** BREVETTEN ****

Hallo allemaal!
Het lijkt nog wel veraf, maar toch vragen we jullie om al eens goed te bekijken (uit te zoeken) welk(e) brevet(ten) jullie nog willen afleggen.
 
Het brevetzwemmen staat gepland op vrijdag 28 (Edingen) en zaterdag 29 januari (Ninove). Je kan meer info terugvinden op de website (kalender + brief brevetten).
Vanaf volgende week zouden we stilaan beginnen oefenen voor de brevetten.
 
Wat wordt er van jullie verwacht?
 
1. !!!Op de badmuts het hoogst behaalde brevet noteren!!! Bijvoorbeeld: 100 ss, 50 cr, surv 1
Wat begrijpen de trainers hieronder? Dat je kind 100m schoolslag, 50m crawl en survival 1 heeft behaald. Dan kan de trainer bekijken tijdens de trainingen welk(e) brevet(ten) uw kind kan oefenen en behalen. Mogelijkheden zijn dus in dit geval: 200m ss, 100m cr, surv
 
2. Er wordt MAXIMUM voor 2 brevetten (per kind) ingeschreven. De keuze van brevetten gebeurt steeds in samenspraak met de trainer.
 
3. Zwemmers die een LANG BREVET (3- 5 en 10km) willen zwemmen, moeten op regelmatige basis komen trainen. Alle zwemmers die zich willen inschrijven voor de 10km mailen naar zwemclub.mico@gmail.com. Wij spreken met hen af wat ze juist moeten doen om voor dit brevet goed voorbereid te zijn.
 
4. Al wie een survival (brevet met kledij) wil afleggen, brengt vanaf volgende week WEKELIJKS kledij (tshirt met lange mouwen, broek met lange pijpen. Het gemakkelijkst is een pyjama) mee. Het KAN dat de trainer beslist dat je niet wekelijks dat brevet volledig moet oefenen en slechts onderdelen ervan.
Wie dus GEEN kledij meebrengt, kan zijn/haar brevet niet oefenen…
 
5. INSCHRIJVEN voor de brevetten kan nu al (tem 22/01/2022), maar gelieve niet té snel in te schrijven…Er is nog voldoende tijd om eerst je trainer aan te spreken en de mogelijkheden samen te bekijken.
 
Heb je nog vragen? Mail ons gerust!
 
Groetjes,
het MICO- team.