INFO BREVETTEN 28 EN 29 JANUARI 2022

Dag allemaal,

Er kwamen héééél wat mailtjes binnen met de vraag of de brevetten doorgaan. Het antwoord is: JA.
We organiseren de brevetavonden (vrijdag 28/01 en zaterdag 29/01) terug zoals VOOR corona maar dan ZONDER publiek. Op vrijdag 28/01 en zaterdag 29/01 is er dus GEEN training!
Mochten de corona- maatregelen nog wijzigen en het blijkt dat we dit evenement niet mogen organiseren, delen wij dit zeker nog mee.
Ook kwam er van heel wat ouders de vraag binnen voor welke brevetten ze hun kinderen moeten inschrijven. Het is bijna een onbegonnen werk om elk mailtje apart te beantwoorden omdat er verschillende trainers zijn en wij dit dus steeds eerst moeten aftoetsen bij de trainer in kwestie.
We stellen voor dat jullie gewoon nog even afwachten tot na de training van deze avond, morgenavond en volgende week woensdagavond. De trainer van jullie kind zal zeer duidelijk communiceren voor welk brevet u uw kind mag inschrijven. Gelieve dus nog even geduld te hebben.

Voor alle duidelijkheid:

1. Niemand slaat een brevet over en iedereen volgt dus de volgorde namelijk: 25m- 50m- 100m – 200m- 400m – 800m – 1000m- 1500m- 3km- 5km- 10km of survival 1, dan 2, 3 en 4. TENZIJ de trainer zelf zou beslissen dat er een brevet mag geskipt worden.
2. Er kan maximum voor 2 brevetten worden ingeschreven.
3. Een inschrijving gebeurt online via de website èn door overschrijving van het juiste bedrag op het rekeningnummer (gelieve duidelijk de naam en voornaam van het kind te vermelden aub)

Dank jullie voor het begrip.

Groetjes
het MICO- team.