start zwemseizoen 2022 – 2023

Hallo allemaal, 

Wij zijn deze week volop bezig met alles voor het nieuwe zwemseizoen in orde te brengen.  

Vanaf morgen kunnen jullie dan ook online inschrijven voor het nieuwe zwemseizoen. Ga naar de rubriek documenten en klik op ‘vul online in’ bij de groep waar jouw kind in moet zwemmen. 
Geen paniek en leg de website niet plat, want voor iedereen die reeds 25m schoolslag kan zwemmen is er plaats.  Ook voor de sportieve mama’s en papa’s dus 😉 . Ons seizoen zal er wel een beetje anders uitzien aangezien het zwembad van Ninove in de loop van 2023 sluit voor onbepaalde duur en een volledige ‘remake’ krijgt. Daarom beginnen wij reeds met onze trainingen vanaf vrijdag 9 september, zaterdag 10 september en woensdag 14 september. Ons seizoen zal spijtig genoeg wel al moeten stoppen rond 10 maart. Maar geen probleem, want ook dit seizoen zijn we er weer in geslaagd om voor al onze activiteiten een datum vast te leggen.

Onze kalender zal dus een zéééééér belangrijk document zijn. Vergeet deze dan ook niet af te halen van de website, af te drukken en op de frigo, boven het kookfornuis, in je slaapkamer en … op te hangen. Zo ben je steeds van de correcte data op de hoogte. 

Hopelijk mogen we jullie opnieuw talrijk verwelkomen in september, wij kijken er alvast naar uit!

Tot dan!

Het Mico – Team.